Sintec ApS

Datalogning

Sintec ApS i samarbejde med Trendlog.io leverer samlede løsninger bestående af universelle dataopsamlingsløsninger og en fleksibel Cloud, som opsamler og visualiserer jeres produktionsdata. Så I får et komplet overblik over jeres produktion, som i kan tilgå på trendlog.io-platformen fra alle jeres enheder.

Tal viser, at digitaliserede produktionsvirksomheder kan øge deres effektivitet med op til 20%, blandt andet ved at have realtime adgang til et driftsoverblik, analysere på sine årsager til fejl og minimere risikoen for pludselige nedbrud.

Trendlog Collect - dataopsamling der giver maskineriet nyt liv

Trendlog Collect er en revolutionerende nem måde at opsamle produktionsdata på. Collect kan kobles direkte på anlæg og maskiner, og give selv det ældste maskineri nyt liv. Vi kalder det retrofitting.

Boksen kobles på ved hjælp af et par få signaler, og begynder at sende informationer til Trendlog Cloud, hvorfra du får digitalt overblik i realtid.

Trendlog Cloud - Fleksibelt dashboard

Trendlog Cloud hjælper jer med at skabe et samlet overblik over jeres produktion og drift. Her kan I samle alt fra performance og OEE til energidata og vedligeholdelsesplanlægning af anlæg og køretøjer. Mulighederne er mange og Trendlog Cloud er et fleksibelt værktøj, som I kan bruge til at afdække reel performance, effektivisere driften og minimere risikoen for pludselige nedbrud.

Features på Trendlog Cloud inkluderer:

For et lille indblik i Trendlog.io-løsningen findes her vores animerede Explainer:

https://youtu.be/ZC400tN-6r8?feature=shared

LIVE-data direkte på din hjemmeside

Med Trendlog Cloud har I også den unikke mulighed, at præsentere jeres data LIVE.

Det kunne være en af følgende måder:

Kun fantasien sætter grænser.

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.